top of page

Clienți fericiți

În decursul celor peste 20 de ani de activitate neîntreruptă în domeniul traducerilor, am asigurat servicii de traducere pentru companii de stat și private, mici și mari, din cele mai diverse domenii de activitate, de la firme de construcții și producători de mașini și utilaje până la companii din sectorul IT sau firme de traduceri.

Traduceri juridice

Am furnizat servicii de traducere juridică pentru unele din cele mai mari firme de traduceri, notariate si firme de stat si private din Bucuresti.

Localizare website

Am contribuit la traducerea în limba română a paginilor de internet ale unor companii din domeniul tehnologiei și construcțiilor.

Traduceri tehnice

Am tradus mii de pagini de documentații și manuale tehnice pentru firme din domenii precum: constructii, industria auto, electronica, telecomunicatii, IT, utilaj agricol, masini unelte și multe altele.   

Traducere subtitrări

Am colaborat timp de mai mulți ani cu compania americană Zoo Digital Group p.l.c pentru traducerea din limba engleză în limba română a subtitrărilor unor seriale cu difuzare pe platformele de streaming din România. 

bottom of page